puisi sunda

Duh Indung,
peuting ieu kuring nyawang lalamun
sono médar waktu nu gés kaliwat
cing ronghéak ngababarak sukma

Duh bapa,
Isukan hirup bét asa nyiksa
Kamana deui lumpat teh teu kahontal
katuhu jéng kenca teu weuléh katinggali poék
kitu deui hareup jéng tukang ciga nu mongkléng

Na kudu kamana deui kuring ngajugjug
barieukeun sariak awak...
bét asa kucape mépéndé hate
nampér sésék dada kapaneurinakeun

- Duuuh Gusti Nu Maha Wélas tur Maha Asih, hampura Abdi jalma nu saliwang nu sok poho nalipak awak -

0 comments

Post a Comment

Berkata yang baik atau lebih baik diam. ''Al-hadts''